Informe Peritia SS 13

Qui som

 

PERITIA és un gabinet pericial amb seu a Barcelona. Tenim corresponsals i representants a les principals ciutats europees, Amèrica i Nord Àfrica, entre d'altres repartides per tot el món.

Podem oferir-los els nostres serveis com a Comissaris d'avaries, Perits Taxadors, Inspeccions i  Controls de Mercaderies en general incloent Presa de mostres, Inspeccions de qualitat, quantitat, embalatge, Càrrega a contenidors, Precintat de contenidors, Inspeccions de vaixells , Controles de Estiba, Inspecció de Maquines, Control de Reparacions, Controls d'embarcament, Controles de càrrega per volumetria, Valoracions, Danys en piscifactories, Responsabilitat Civil de mercaderies, Responsabilitat Civil de construcció, Tot Risc construcció, Decennals de Construcció, etc.

Posem a la seva disposició el nostre equip, que consta de personal amb molta experiència dins l'àmbit. Aquest té origen en l'any 1975 i des de llavors s'ha anat formant i ampliant contínuament.

PERITIA te la seu central a Barcelona. Al seu cap hi son David Morell i Blanco (comissari d'avaries, perit d'assegurances, incendis i riscos diversos  i conseller de seguretat en transport de mercaderies ADR) i na Pepita Morell i Blanco (comissari d'avaries, perit d'assegurances, incendis i riscos diversos) cap d'administració.

Des de la seu central a Barcelona, es distribueix la feina per tot el territori, tant nacional com estranger. L'oficina de Barcelona no deixa de perdre contacte amb els seus representants i delegats amb qui col·laborem estretament des del inici del servei. Aquest contacte no es deixa de tenir fins que el servei conclou. Tots els Informes Pericials s'elaboren a l'oficina central.

L'equip humà de Peritia té l'objectiu, com a Comissaris d'Avaries que som, d'efectuar un acurat seguiment del sinistre. Es controla tot des de la primera intervenció, on tots els mitjans necessaris hi són per minimitzar al màxim possible el valor del dany. S'investiguen les responsabilitats dels implicats convidant-los formalment al peritatge contradictori, obrint la porta a possibles recobraments per part dels nostres principals i recopilant totes les justificacions possibles per documentar de manera àmplia i extensa els nostres Certificats d'Avaries.

PERITIA SINISTER S.L.

Seu social: C/ Sant Hermenegild 12, 2º1º - 08006 Barcelona

Centre de treball: C/ Caballero 76, 2º3º - 80029 Barcelona

facebook   instragram